subota, 5. travnja 2008.

Krumpir Vampir 1,2,3!



Evo malih gomoljića

Broj komentara: 7:

Anonimno kaže...

Kaka ka Kaka, kaka kaka i samo kaka.
Kaka je brazilski nogometas, a druga rijec je u stvari kao, ali na dalmatinskom dijalektu. Prevedeno u standard recenica znaci Kaka k'o Kaka, sere, sere i sere (kaka:). Eto vam svima : )~

Anonimno kaže...

^nije li natjecaj za tu recenicu davno zavrsio?

enivej - ovaj krumpir vampir je zakon.

aj ih napravi jos!

Unknown kaže...

Drugi najgori lik kojeg znam ima glavnu ulogu u epizodi [LINK=http://en.wikipedia.org/wiki/Skin_of_Evil]Skin of Evil[/LINK]. On je osjećao strašnu patnju i bio je jako tužan, sam, ostavljen, bespomoćan i bilo mi ga je žao. Tvoj je samo zao. Tako da je prvi.
--
Možeš se i nekom ocu s papa obraćati pa može biti "Pa papa, pa Papa papa papaline" i slično, al to nema smisla jer poanta se vidi :)

Filip kaže...

Ma taj krumpir vampir nikad nije trebo imat neku budućnost.
Nastao je iz zahebancije, tako će i umrijeti.
Skužio sam da je malo teško isfuravat zabavne epizode koje se u principu temelje samo na varijacijama načina spravljanja krumpira...
A kad sam krenuo smišljat i sporedne likove (Klijan-nabildani krumpir zombi koji vječno klija, Truli-još jedan smežurani zli undead, Mladi Krumpir-vječno mladi vampir seksualni psihopat), činilo mi se da to sve ide u nekom prebrutalnom smjeru, koji možda i ne bi bio loš, ali nisam znao što bi sada ta hrpa idiota trebala raditi. Falio mi je neki dobar zaplet pa sam sve to lagano oladio.
Nać ću negdje skice tih nakaza pa ih postat, možda nekom kreativnijem piscu daju ideju za priču pa mrtvi krumpiri ipak ustanu iz groba :-)

Rico kaže...

A zaboravija si chips manekenke

Skicoslav kaže...

Krumpir nikada nece umrijeti, krumpir ce uvijek proklijati!

Unknown kaže...

A neki koji se zove Paralelopiped? Zvuči zločinački...