utorak, 20. listopada 2009.

In Klemoriam II

http://www.youtube.com/watch?v=aQRvBJrGMRs

Eto, prođoše i dvije godine dok si reko
"rare tv appearances of punk bands".
Zanimljivo je, naime, da je Klema došo jedno veče do mene po neki softver
i usput mi ostavio folder navedenog imena. Tu je bilo UK Subsa, GBH-a, Exploiteda i inih
klasika punk stvaralaštva. Neki su čak bili tolko bizarni da se radilo o nastupima na britanksim inačicama "Zlatnog Gonga" ili "Sedme noći", tako nekakve nevjerojatnarije pred klincima u studiju...
Zašto je to zanimljivo? Pa zato što je taj folder dugo vremena mirno stajo na mom desktopu (jednom sam pogledo te klipove). I tako sam se ja te sunčane nedjelje prije dvije godine ničim izazvan zapitao što će meni taj glupi folder na desktopu, i lupio Shift+Delete. Sutradan (bio sam na koordinaciji na gradilištu) me nazvo Ivor i reko mi da je Klemar zaglavio dan prije zbog neispravne peći. Pa, jebemumater, kak je meni baš te nedjelje došlo da ja nepovratno pobrišem taj njegov mali glupi poklončić? Bhhh... :-(
Al dobro, dragi Klema, ima jedna lijepa vijest: Ahel ti je dobio trećinu prve nagrade (ide u drugi krug) za tipski drveni vrtić, tako da vas je iskupio za onu katastrofalnu sporcku dvoranu s faksa :-)

3 komentara:

jaro kaže...

i kemo, sutra ili preksutra je halid u areni - to ti je nova sporcko-kocertno-rvacka dvorana za sport i kocerte i predizborne skupove.
ide pola zagreba. to ti je sad toliko moderno da se prica po televiziji da halid ne spada u narodnjake, vec u umjetnike.
di su oni bili kad si ti sluso halida?

Jakov Ahel kaže...

Imam ti ja taj folder ak oćeš, tak da nije bed. they live!

Filip kaže...

Super. Dat ćeš mi ga!