ponedjeljak, 15. listopada 2012.

PonedjeljaQ: Zeko i Crvenkapica

Danas gostujem na tulumu zvanom PonedjeljaQ, gdje Macan, ničim izazvan, ponedjeljkom objavljuje tuđe stripove. Prvih tjedan dana ovu premijernu epizodu Zeke (uz još par stripova) čitajte samo tamo.

1 komentar:

Anonimno kaže...

Zlatni leptiri? Mene zanima tko je napisao tu pjesmicu :D dobra je

Ah a moram ti reći nešto u vezi tvog zadnjeg komentara na moj komentar!
Sigurno da je puno arhitekata koji su normalni ljudi, ali sadašnji studenti arhitekture, a to ti mogu reći jer sam studirala s njima, su velikom većinom tetke! A to ti znači da nose modu hipstera, ali ne samo to, neko se dečki zaljubljuju u dečke. Nemam ništa ni protiv hipstera ni protiv dečki koji vole dečke, ali je činjenica da si stvarno drugačiji od trenutnih studenata arhitekture.
I ja sam mislila da je to samo mit. Onda mi je kolega došao i pričao o svojoj prvoj ljubavi (dečko) pa sam vidjela dvoje kolega da se drže za ruke pa kad sam rekla da ne kužim foru sam čula da su upravo u vezi jer je jednog od te dvojice upravo ostavio dečko, isto student arhitekture...
misliš da je to samo desetak njih koji misle da je fora biti gej na arhitekturi, a onda vidiš i jedan muški profesorski par, onda da u svakoj generaciji svi oni koje bi primjerice navijači Dinama sa sjevera ismijavali, da su u slučaju studenata arhitekture ti dečki stvarno gej..

A biti tetka znači biti mekušac koji seksualno voli muške.
Većina! Jer to je in. (U stvarnosti je out biti drugačiji)