ponedjeljak, 13. prosinca 2010.

Fan Art!

Jel vidite vi ovo?
Osnovnoškolski fanovi, to jest fanovice!!!
Uraaa!!!
bolje od originala!

Broj komentara: 11:

sonjecka kaže...

haha, predobro!
gdje si nasao tu fanovicu?

Filip kaže...

ne smin kazat :-)

Irena kaže...

Ma smijeeeeeš. Jedna moja učenica mi je dala ovaj crtež na nastavi pokušavajući ga prodati kao svoj :-D Mislila je da neću znati odakle ga je precrtala, umrla sam od smijeha kad mi je to predala. Inaće ja predajem likovni u osnovnoj školi od petog do osmog razreda, samo što moraju smisliti svoj vlastiti strip radi razvijanja vlastite kreativnosti, a ne precrtavati tuđi. Ipak ovo mi je bilo jako simpatično pa sam poskenirala i mailom poslala Filipu :-)

Domigorgon kaže...

Evo, moram priznati, i ja sam znao precrtavati stripove. Bio sam frustriran što "moji nisu tako dobri", pa sam znao krasti ideje na sve strane. Naravno, nitko nikada nije primijetio (ili barem komentirao).

Jednom sam čak skoro 'posudio' ideju iz Borovnice za "školu stripa", ali iz nekoga razloga sam odustao od nje. Što je bio vrlo sretan izbor, jer sam tek naknadno skužio da mi tu školu stripa drži nitko drugi nego - autor Borovnice! :D

Mislim da sam čak i ideju za strip na prvom CRŠ-u marnuo iz nekog Looney Tunes stripa, ili tako nešto. Ali nije to bilo precrtavanje, to je bio omaž, iliti po današnji - rimejk. :D

(u moju obranu, tada sam imao, koliko... 12 godina? :D)

Irena kaže...

Pa precrtavanje je korisna stvar, slazem se, iz toga se moze puno nauciti. I ja sam to radila kad sam bila mala, narocito sam precrtavala Kordeja :-). Al ovdje je bilo bitno da uchenica (isto 12 godina) dobije poruku da su ideje koje kolaju po njenoj glavi dobre, zanimljive i vrijedne i da je razmisljanje vlastitom glavom odlicna stvar :-)Na kraju je dobila pet za svoj autorski strip.

Maxim kaže...

Ja sam u osnovnoj(negdje 5-6 razred), za zadaću iz hrvatskog, imao zadatak nacrtati strip od jedne stranice. Maznuo sam neki geg iz jedne crtane epizode "Dennis The Menace".

Ni divljenje mojih golobradih kolega "kako li sam samo smislio priču" mi nije pokolebalo užitak u toj petici, bila je to prva pobjeda sistema!:P

dzuka kaže...

krasno! : )
mene zanima kako je ta ucenica dosla do filipovog stripa? surfala je po blogovima domacih strip crtaca? malo mi je spuki da 12godisnjaci gledaju pizdarije koje stavljamo onlajn. :&

sonjecka kaže...

HAHAHAHAHAHA, koja dobra priča!!!
To me podsjetilo kad sam nakon 10-ak godina posjetila svoju osnovnu skolu,a na panou 20-ak kopija mog osnovnoskolskog rada! Valjda je netko od profa to pokazao djeci kao primjer i ...HOP!

Irena kaže...

Ja sam im rekla da se smiju koristiti internetom ako žele naći fotografije onog što žele nacrtati: žabe, konja, automobila, biločeg što im treba za strip. To su trebali potražiti, isprinati i donijeti na nastavu kao pomoćni materijal, ali ona se ovak snašla :-)
Mislim da nije pretraživala blogove već samo u tražilicu napisala "strip" pa joj je ovo izašlo :-)

Bob kaže...

Ja sam na likovnom u osnovnjaku nacrtao strip o Kobri (onom kojeg je glumio Stallone, ne Kerčevom - Kerčev je bio pičkica u usporedbi sa Stalloneom). Nisam ga dovršio, nažalost (mislim da je čak bio u boji što je dodatno otežalo završavanje). Biuk će se možda sjetit toga. On sve pamti. :)

Filip kaže...

he he.
Baš i ja sada crtam jedan strip o Kobri. Dosad neviđeno :-)
jedino se mučim nacrtat Slaja, prelijep je za moju vještinu...